Wat klanten vertellen


Reacties

Arno Oldenburg
4 jaar geleden

Chris heeft ons altijd goed, vakkundig en snel geholpen. Doet er zelfs nog een schepje bovenop. Mooie ontwerpen en denkt met je mee

Jan Mandema
4 jaar geleden

Mijn ervaringen met ReflexBlue zijn altijd zeer goed.
Er wordt goed geluisterd naar je wens en actief meegedacht om uiteindelijk een mooi design te leveren.

Zo hebben zij ook de scorekaarten ontworpen en gesponsord voor ons golfevent op Prise d’eau golf.
Een mooi ontwerp, welke functioneel was en gelijk goed aandacht vroeg voor het goede doel waar wij het golfevent Golf4Gijsje voor organiseren.

Ook komend jaar zullen wij graag gebruik maken van de goede en snelle service die er geboden wordt. Wij raden ReflexBlue dus zeker aan als u een goed ontwerp en goede en snelle service hoog heeft staan.

Raffaela Tibasco
4 jaar geleden

Ook in de Coronatijd is Chris via Reflexblue een grote steun geweest. Zijn meedenken is bijzonder en zorgt dat je wensen snel verwoord worden. Dankzij hem ziet mijn website professioneel uit!

Gerritse makelaardij, Marike Nootenboom
4 jaar geleden

Zeer prettige samenwerking met Chris van Reflex Blue. Al jaren maakt Chris onze advertenties op. Na onze input komt hij elke keer met een creatief en origineel resultaat. Hij is altijd even vriendelijk, reageert snel en niks is te veel. Zeker een aanrader!!!!

Joep Peters
5 jaar geleden

Top service bij Reflex blue. Je vraagt iets en het wordt snel geregeld👍🏻

Raffaela Tibasco
5 jaar geleden

Als je een top meedenkende webdesigner, moet je niet lang zoeken! ReflexBlue is alles wat je nodig hebt: professionaliteit, eerlijkheid, snelheid en creativiteit samen in één... wat wil je nog meer?

ik ben Chris heel dankbaar voor mij

Fons Kappé
5 jaar geleden

Snelle service! korte lijntjes! We zijn snel waar we willen zijn! Heeft altijd muziek op staan waar ik nostalgisch van word!

Juwelier Ton van Grinsven, Katinka van Grinsven.
5 jaar geleden

Wij werken al jarenlang samen met Chris en Reflexblue. De samenwerking is prettig mede doordat de lijnen kort zijn. Reflexblue maakt voor ons o.a. certificaten, ontwerpt advertenties, posters, helpt met het opzetten van acties en doet het eea voor onze website. De service is goed en Chris denkt mee en neemt altijd de tijd. Nog een groot voordeel is dat de levertijden kort zijn.

Reactie plaatsen

“It’s through mistakes that you actually can grow. You have to get bad in order to get good.”

ReflexBlue, reviews

Paula Scher - graphic designer